Sokukhoz hasonlóan mi is szeretjük a szép ékszereket. Igyekszünk egy olyan választékot létrehozni, amely mind mennyiségében, mind kialakításában egyedülálló Magyarországon.

Nagykereskedésünkben – hosszas piackutatás és a vásárlói szokások felmérése után – 2014-ben az arany és ezüst ékszerek mellett megnyitottunk – gyémántfej név alatt – valódi köves bemutatótermünket is.

Partnereinkkel szoros együttműködésben – az eredményes értékesítés érdekében – egy olyan rendszert dolgoztunk ki, amely felváltja a hagyományos kiskereskedés / nagykereskedés kapcsolatot. Közös célként tekintünk az ékszerek végső fogyasztóhoz jutására.

Az ékszerek mellé egy komplex szolgáltatást nyújtunk oktatással, kiegészítőkkel, reklámokkal. Cserelehetőséget biztosítunk a beragadt árukészlet frissítéséhez, online katalógust a forgási sebesség növeléséhez és a több száz darabos virtuális raktárkészlethez.

Folyamatosan bővítjük országos partnerhálózatunkat, akik forgalmát központilag szervezett reklámkampányokkal növeljük, azaz megpróbálunk minden segítséget megadni, hogy termékeinkkel kapcsolatban az ékszerüzleteknek csak az értékesítésre kelljen koncentrálnia.

A gyémántfej teljeskörű szolgáltatást biztosít partnereinek a diamondhead ékszerek forgalmazása mellé.

Online katalógus

Árukészletét a többszörösére növeljük. Bárhol és bármikor böngészhet kínálatunkban.

Akciók, kedvezmények

Partnereinknek folyamatosan kedvezményeket biztosítunk.

Display

Partnereinknek 8 db ékszer mellé elegáns display-t bocsátunk rendelkezésre. A modulokból felépülő, a készlettel együtt növelhető displaybe az aktuális kampánynak megfelelő képet is természetesen mi adjuk.

Csomagolás

Minden ékszer mellé elegáns bőr ékszerdobozt és selyemfülű papírtásákát adunk.

Reklám

Országos reklámkampányokban hirdetjük az ékszereket és partnereink üzleteit.

Továbbképzés

Igény esetén szemináriumot tartunk eladóinak, hogy felkészítsük a valódi köves ékszerek eladására.