Otthoni lánykérési szokások

Az egyik legfontosabb dolog, hogy jól ismerd a párod személyiségét és az ízlését. Persze ha már olyannyira komolyra fordult a dolog, hogy együtt képzelitek el a jövőtöket, akkor valószínűleg ezzel nincs probléma. A lényeg, hogy kitaláld, mi is az, amire igazán vágyik. Ha romantikus típus, akkor mindenképp romantikus körülmények kellenek a lánykéréshez, ha viszont szereti a merészebb, kissé vadabb dolgokat, akkor nyugodtan próbálkozhatsz valami extrém móddal is.

Otthoni romantika

Koncentráljunk most a romantikus lánykérésre. A helyszínt tekintve nem is kell messzire menni érte, ha nem szeretnéd, hogy mások is szemtanúi legyenek annak, hogy felteszed a nagy kérdést párodnak, akkor akár otthon is sor kerülhet a lánykérésre. Néhány mécses, gyertya, egy csokor rózsa, szétszórt virágszirom, esetleg lágy dallam már meg tudja teremteni a romantikus hangulatot. Egy közös vacsora és finom bor elfogyasztása után a benned lévő félelem is elillan és bátran letérdelhetsz kedvesed elé.

Térdre ereszkedve

Ha elhatároztad magad a lánykérésre, azt is át kell gondolnod, hogyan is teszed majd fel a nagy kérdést. Hidd el, a térdre ereszkedés soha nem megy ki a divatból. Klasszikusnak számít, ám egyáltalán nem elcsépelt. A legtöbb lány meghatódik attól, ha párja térden állva kéri meg. Vannak viszont olyanok is, akik nem szóban teszik fel a kérdést, hanem ráírják egy cetlire, vagy ha nem riadnak meg a nyilvánosságtól, akkor mások szeme láttára, kivetítőn jelenítik meg a „Hozzám jössz feleségül?” kérdést.

forrás: live.hu

Share this post