A gyémánt maga csillogás, a feltűnő, szikrázó ragyogás. Évszázadok óta a legjobb barátja az egyedi ékszerekre vágyó hölgyeknek, és a biztos befektetést kereső uraknak.

A diamondhead elismert tervezői mindent megtesznek annak érdekében, hogy a drágakő legszebb, egyedi tulajdonságait kiemeljék, úgy, hogy közben kövessék a legújabb divat kifinomult formavilágát, hogy a lehető legkülönlegesebb hatást érjék el az ékszerek.

A diamondhead ékszereinek kialakításakor kimagasó minőségben, kizárólag 14 karátos arannyal, nemzetközi szabványok alapján bevizsgált gyémántokkal és drágakövekkel dolgozik. Ékszereink mellé minden esetben tanusítványt is adunk. Ez egy olyan certifikát, amely tartalmaz minden, az adott ékszerre és a benne található drágakőre vonatkozó adatot.

A valódi köves ékszerek sosem mentek ki a divatból, és a jövőben sem fognak! A világon évszázadokra visszamenőleg bizonyított történelmi tény, hogy ezeknek a sokszor misztikusnak gondolt tárgyaknak, ékszereknek hihetetlen közkedveltsége van. Az egyediségük, szépségük mellett értékük miatt is.

ÜZLETEK:

A diamondhead ékszerek
értékesítési pontjait
itt találja meg.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

HÉTFŐ:   8-16
KEDD:   8-16
SZERDA:   8-16
CSÜTÖRTÖK:   8-16
PÉNTEK:   8-14

DIAMONDHEAD:

Csábító csillogás