Ismerkedjen meg szolgáltatásainkkal

Nagykereskedés    Újdonság    Diamondhead    Árukészlet    Katalógus    Certifikáció    Mennyiség    Partnerhálózat    Oktatás    Reklám    Display    Csomagolás

Nagykereskedés

Nagykereskedésünkben kizárólag közhiteles nemesfém vállalkozásokat, ékszerészeket és ötvösöket szolgálunk ki. Nehiti engedély (PR szám) kötelező!

Az erre a weboldalra látogatókat is az országos partnerhálózatunkban szereplő üzletekbe irányítjuk.

 

Újdonság

A gyémántfej lépést tart az ékszerdivattal.

Folyamatosan látogatjuk a legnagyobb nemzetközi kiállításokat, annak érdekében, hogy mindig friss, egyedi és különleges készlettel kápráztassuk el vevőinket.

 

Diamondhead

Diamondhead fantázianév alatt kínáljuk különleges körültekintéssel szelektált valódi köves ékszereinket.

Nálunk megtalálhatóak a teljesen egyedi tervezésű, különleges fazonok is.

 

Árukészlet

Amit lát azt megveheti. Azonnali kiszolgálás készletről.

Látogasson el bemutatótermünkbe, ismerje meg óriási választékunkat! Válogassa ki magának kedvenceit.

 

Katalógus

Online katalógust üzemeltetünk, amely könnyen elérhető okostelefonról vagy táblagépről is.

Ezzel a szolgáltatásunkal az üzletében található készletét a többszörösére növeljük.

 

Certifikáció

A gyámántfej minden egyes ékszere nemzetközi standardok alapján bevizsgált drágaköveket tartalmaz. Erről egy egyedi certifikátot is kiállít, mely tartlmazza az adott ékszer minden fontos paraméterét, a befoglalt kövek adatait.

 

Mennyiség

A gyémántfejnél nincsen minimális vásárlási mennyiség. 1-1 darabbal is szívesen kiszolgáljuk.

 

Partnerhálózat

Azoknak a viszonteladóknak akik beléptek partnerhálózatunkba – a kedvezményes árú vásárlás mellett – minden segítséget megadunk az eredményes értékesítéshez.

Egy olyan rugalmasan kezelhető rendszert dolgoztunk ki, ahol a fő szempont az ékszer gyors értékesítése. Ennek érdekében oktatunk, tanácsadunk, reklámozunk.

 

Oktatás

 

Képzésünk során interaktív módszerrel – a képzésen résztvevők aktív bevonásával – tapasztalt trénererek lényegre törő, könnyen elsajátítható, a mindennapi munka során eredményesen alkalmazható ismeretek bemutatása után egyéni-, páros gyakorlatok formájában, konkrét szituációsfeladatok csoportos feldolgozásával sajátíttatják el az eredményes értékesítési technikákat a résztvevőkkel!

Önmagában az, ha Munkatársa ránéz valakire, nem jelenti, hogy figyel rá, mint ahogyan az ügyfél kiszolgálása sem jelenti azt, hogy értékesít. Egy ékszerbolt ügyfeleinek a kezelése hatalmas potenciált rejt magában, hiszen ha csak pár százalékkal tudunk többletértékesíteni, az is számottevő növekedés. A képzés az értékesítési tevékenység tudatosításáról, illetve a napi praktikák elsajátításáról / begyakorlásáról szól.

A szakmai képzést egy alapos igényfelmérés előzte meg részünkről. Az oktatás tematikáját az ékszerüzletek tulajdonosai, vezetői által megfogalmazott elvárások szerint állítottuk össze.

 

Reklám

Országos reklámkampányban hirdetjük az ékszereket és partnereinket.

Üzletébe – a vásárolt ékszer mennyisége alapján – plakátot, szórólapot, wobblert biztosítunk.

 

Display

Partnereinknek 10 darab ékszer vásárlása esetén displayt, és az ékszerekhez való installációt adunk az üzletben való kihelyezéshez.

A különböző méretű display-ek elemes kialakításuknak köszönhetően, könnyen az adott kirakathoz igazíthatóak, az idő multával a készlettel együtt növelhetőek.

 

Csomagolás

A csomagolással sem kell bajlódnia.

A gyémántfej az ékszerek mellé elegáns bőrdobozt és selyem fülű papírtasakot is biztosít.

Kérdése maradt? Szívesen válaszolunk!