Kedves partnereinket szeretnénk pár forgalom növelő tippel segíteni

Hogyan kínáljuk az ékszereket?

Ékszereinket valódi köves ékszerként kell ajánlani, nem drágaköves, brilles, vagy gyémántként! Persze van, aki így keresi, de ő már tisztában van az értékével.
Nem szabad megvárni amíg a vásárló kimondottan ezeket az ékszereket keresi. Ez csak ritkább esetekben fordul elő! Fontos, hogy a többi választott ékszer közé oda kell csempészni egyet a valódi kövesek közül. A valódi drágakövek csillogása, tüze összetéveszthetetlen. Így biztos sikerül felkelteni az érdeklődését.
Tapasztalatból tudjuk, ha a vásárló rádöbben az ékszer különlegességére és az árára,  80%-ban a mi ékszereinket közül választ.

Az ékszerek bemutatása

Eladás alatt a fehér kesztyű viselése exkluzívabbá teszi a valódi köves ékszer bemutatását, ezáltal az ékszer különlegesebbé válik a vásárló számára. Ezt segíti még az extra megvilágítás az üzletben, ami kiemeli a kövek szépségét és még nagyobb ragyogást biztosít.

Abban az esetben, ha az ékszert meglepetésnek szánják, legyünk segítőkészek, és segítsük a döntésüket abban, hogy felpróbáljuk a számára tetsző darabokat. Érdeklődjünk, de nem tolakodóan a megajándékozott személy koráról, ízléséről a kedvenc színvilágáról, ezzel is segítve a döntéshozatalt.

Ródiumozott ékszerek

A vásárlókat mindenképpen tájékoztassuk a ródiumozott ékszerekkel kapcsolatos fontos információkról, ami lehet pozitív vagy negatív. A vásárló így szívesebben jön vissza ha érzi, hogy nem akarják félrevezetni. A ródium nem allergizál ezért ajánlható allergiások számára. Sajnos nagyobb igénybevétel esetén lekophat ez az anyag, amit azonban újra fel lehet vinni az ékszerre. Fülbevaló és medál esetén kevésbé fordul elő a kopás. Javítás vagy méretre igazításnál mindenképpen meg kell említeni a ródium miatti többletköltséget. Sajnos nem mindig természetes hogy újra ródiumozák a javított ékszert.