Csillogó Oscar

Februárban ismét leterítették a piros szőnyeget az Oscar gálán. Ezen a szőnyegen nem csak szebbnél szebb ruhákban vonultak fel a sztárok, hanem az általuk viselt ékszerek is reflektorfénybe kerültek. Idén a tervezők a dekoltázst helyezték előtérbe. Ez pedig tökéletes lehetőséget adott, hogy az ékszerek még jobban előtérbe kerüljenek.

Az idei évben Charlize Theron hosszú dekoltázsig érő 48 karátos Harry Winston nyakláncát imádta mindenki, amely tökéletesen ment a tűzpiros Dior ruhájához. Theron mindig az egyszerű, de nagyszerű stílust követi, ezzel pedig nem tud hibázni.

theron

Olivia Wild ( Dr. House egykori sztárja- szerk.) nem csak igéző szemével kápráztatta el a nagyérdeműt, hanem szorosan nyakához simuló gyémántberakásos Valentino nyakékével, melyet tökéletesen feldobott egy hátán végig futó lánc. Mellvillantásban Wild nyert, Valentino ruhájában.

HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 28:  Actress Olivia Wilde attends the 88th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on February 28, 2016 in Hollywood, California.  (Photo by Kevin Mazur/WireImage)

Lady Gaga okozta a legnagyobb meglepetést, végre levetette klopfolt hús ruháját és felnőtt módjára fehér overálruhát felöltve, egy letisztult 90 karátos Lorrain Schwartz fülbevalót viselt.

lady gaga

Abszolút bátor tettnek tekinthető és elismerést vívott ki nálunk Saoirse Ronan (a Burok és A Brooklyn című film sztárja- a szerk.) felemás fülbevalójával. Büszkén viselte egyik fülében a 18 karátos zafírral és gyöngyökkel kirakott, másikban a 6 karátnyi Jadeittel és gyémánttal kirakott függőit.

felemás

Cate Blanchett már vasárnap kora délután posztolta Tiffany & Co-tól beszerzett platina és gyémánt fülbevalóját. Estére pedig egy csodás  Armani Privé ruhát is felvett mellé.

Cate

Ezüstfej részlegünkben kolléganőinkkel képzeletben mi is megterveztük ruháinkat. A hozzá illő ékszereket pedig már meg is tudjuk mutatni…

oscar

Share this post