Célkitűzéseink

Az eredményes értékesítés érdekében egy olyan rendszeren dolgozunk, ami mindkét fél (kis- és nagykereskedés) érdekét szolgálja, a végleges fogyasztót is figyelembe véve.

Ékszerviselési kultúra javítása

Feladatunknak tekintjük a magyarországi és régiós ékszer viselési kultúra javítását, új divatirányzatok elterjesztésével, a technológia fejlődésének köszönhetően hihetetlenül látványos kialakítású darabokkal.

Kiskereskedés / Nagykereskedés kommunikációjának javítása

Úgy gondoljuk, hogy partnereinkkel való folyamatos kommunikáció elengedhetetlen a sikerhez, mindkét fél sikeréhez. A visszajelzésekből tanulunk, fejlődünk, de leginkább fejlesztünk! Önöknek, Önökért.

Partnerhálózat kialakítása

Országos partnerhálózat kialakításán dolgozunk, hogy a lehető legtöbb helyre eljussanak ékszereink. Partnereinknek folyamatos kedvezményeket biztosítunk, országos reklámkampányokban hirdetjük a viszonteladóink üzleteit.

Képzések szervezése

Igyekszünk minden segítséget megadni partnereinknek a sikeres értékesítéshez, az eladások növeléséhez. Oktatást szervezünk eladóinak, kollégáinak, hogy magabiztosan tudják értékesíteni ezeket a top kategóriás ékszereket is.

Vegye fel velünk a kapcsolatot alábbi elérhetőségeink valamelyikén, vagy küldjön egy levelet közvetlenül innen.

Munkatársaink várják jelentkezését!

[contact-form-7 id=”16823″]