A nagykereskedés

Nagykereskedésünkben – hosszas piackutatás és a vásárlói szokások felmérése után – 2014-ben az arany és ezüst ékszerek mellett megnyitottunk – gyémántfej név alatt – valódi köves bemutatótermünket is.

NEHITI engedély

Nagykereskedésünkben kizárólag NEHITI engedéllyel rendelkező nemesfém kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásokat, ötvösöket és ékszerészeket szolgálunk ki. PR szám kötelező!

Készletről, azonnal

Magyarországon egyedülálló készlettel várjuk partnereinket. Látogasson el bemutatótermünkbe és győződjön meg hatalmas kínálatunkról.

Cserelehetőség

Ebben az árukategóriában Magyarországon egyedülálló módon kínáljuk partnereiknek a csere lehetőségét. Így nincs beragadt árukészlet, folyamatosan új modellekkel tudja elkápráztatni vásárlóit.

Online katalógus

Online katalógusunk könnyen elérhető akár táblagépről, telefonról is. Ezzel a szolgáltatásunkkal üzletében található készletet többszörösére növeljük.

Display + installáció

A megvásárolt ékszerek mellé minden esetben installációt is adunk. Teljes kollekció vásárlása esetén display-t is a partnerünk rendelkezésére bocsájtunk.

Certifikáció

Minden egyes darab ékszer mellé műanyag kártyára nyomtatott certifikációt biztosítunk, mely tartalmazza az ékszer fényképét, és minden az adott ékszerre vonatkozó adatot.

Csomagolás + doboz

Ékszereinkhez egységes bőr ékszerdobozt és selyemfülű papírtasakot is adunk ajándékba.